Stressiga tider!

Hej på er! På senaste tiden har jag tyvärr inte haft tid att skriva för att tentaplugg tar upp det mesta av min tid..men på tisdag i nästa vecka smäller det så det gäller att ge gärnet nu denna veckan. Men sen skall jag komma tillbaka med nya krafter!:) Ha det så bra sålänge! Kram

Visningsbild?

Hej igen:) Jag tänkte bara höra om det är någon som vet hur man gör för att få en visningsbild som syns där alla inlägg kommer upp? Jag har laddat upp tre gånger utan resultat.. Tack på förhand:)

Jul på Ullared!

Oj oj oj! Nu bestämnde jag och mamma precis att vi skall åka till Ullared den 31 oktober om vädret tillåter:) Det skall bli så roligt! Förra gången jag var där var i slutet av augusti och det fanns hur mycket kul som helst men julsakerna lyste med sin frånvaro..trodde jag! Helt plötsligt när jag går där mellan raderna, med en lätt känsla av att jag var vilse, vad får jag se om inte en hel hylla med julsaker?! Redan då i augusti plockade jag åt mig en hel del, bl.a. ett par julgardiner till vårat sovrum. Det blev inga förra året för vi hittade inga som kändes tillräckligt bra, men i år:) 
 
Hoppas de har många fler hyllor nu i slutet av oktober!:) Är det någon som har varit där och kollat läget? Något fynd man borde hålla utkik efter?:)
 

Överkast till julen

Hej på er!
 
Nu sitter jag här i lägenheten och skall försöka tentaplugga, inte allt för upplyftande så jag kände att jag behövde en liten paus. Ute regnar det och helst skulle jag vilja kura ihop mig under en filt med en kopp varm choklad och se på någon mysig film. Kikade i almanackan förut och insåg att det ju inte alls är långt till Halloween egentligen, så man borde kanske börja leta lite efter lämpliga halloweenfilmer. Jag tycker ganska mycket om skräckfilmer, men det vore roligt att se någon film som hade halloweenkänsla, men som man kunde se på utan att hoppa högt i soffan^^ Är det någon som har något tips?
 
 
Jag har också fått sån lust iår att bädda juligt i sängen. Som så många andra här på julbloggarna är jag ute efter påslakan och örngott som går i julens anda, men skulle också så gärna vilja ha ett överkast. Så om det är någon som har hittat något lämpligt så får ni gärna säga till:)
 
Lite bilder från google.

Lisas jultävling!

Jag är med och tävlar om denna fantastiskt mysiga julstrumpa som Christmas Dreams lottar ut:) Visst är den fin!

Just friends och gröt

Igår kväll hade jag planerat att julmysa lite med att äta risgrynsgröt och scones. Jag hade förberett med ett antal av Greys anatomy avsnitt, men fick se att det gick en romantisk komedi på sexan. Och gissa vad?! Den var hur julig som helst, måste varit menat att den skulle gå just på min grötkväll^^ Filmen hette Just friends och handlar om
en kille som av en slump hamnar i sin hemstad under julen. Där möter han sin high school kärlek som han var bästa vän med. Hennes avslag gjorde att han blev en riktig kvinnokarl, så hur kommer det bli när de möts nu, 10 år senare? 
 
Jag tyckte filmen var underbar och kan verkligen rekommendera den!!:)
 

Julfrågor?

Jag har kommit lite efter i mitt eget skrivande här på bloggen, men har varit ganska aktiv med att läsa era julbloggar. Jag har sett att det har cirkulerat ett antal frågeformulär och frågor om t.ex. vad vi julbloggare gör förutom att blogga. Jag skulle jättegärna också vilja svara på dessa saker för det har varit så roligt att läsa era, så det vore jättesnällt om ni ville uppdatera mig i vad jag har missat och kanske länka:)

Välkomna!

Hej och välkomna till min nya blogg! Jag heter Maria och har tidigare år drivit bloggen Luvas magiska jul. Jag trivdes aldrig riktigt med den bloggen, men nu har jag fått hjälp av Johanna på JojjoDesign att göra den betydligt mysigare och jag blev så nöjd! Samtidigt tyckte jag att det var lämpligt med ett namnbyte, så från och med nu kommer jag finnas här på Glögg och pepparkakor:) Hoppas ni kommer kika in, nu är det ju ändå oktober och hög tid att börja med julförberedelser och mys eller vad tycker ni?

Julbloggar.se

Nu finns jag förhoppningsvis snart på denna underbara sida: Julbloggar.se.

RSS 2.0