Halloween?

Nu närmar sig Halloween och varje år tänker jag samma sak: I år skall jag uppmärksamma det på något sätt, men det brukar inte bli så mycket av..Så nu frågar jag er om ni har några Halloweenfilmer ni kan rekommendera, helst inte rena skräckfilmer, utan mer magi, spöken, pumpor, häxor och liknande. Sen undrar jag om ni har tips på något käckt Halloweenpynt? Vi brukar skära ut ett ansikte på en pumpa, men något annat? Och om ni förresten har någon inspirerande sida om hur man kan skära ansikten eller liknande på pumpor får ni såklart också säga till! Bomba mig med idéer för iår vill jag göra något extra till Halloween!:)

Julig dag:)

Igår hände det mycket juligt i mitt liv! Dagen började med att min pojkvän smsar och skriver att han har bokat in oss på Åhaga julshow och julbord genom hans jobb. Det kändes verkligen jätteroligt, dels för att det verkar vara en bra julshow, men också för att jag alltid har velat gå på den sortens jularrangemang:) Om ni också vill kika lite mer på julshowen kan ni läsa om den här. Senare på dagen blev det också en tur till City Gross och de hade börjat packa upp sina julsaker. Tyvärr blev det inga kort eller så lång titt för vi var ganska stressade, men det kändes otroligt mysigt att äntligen se lite julsaker i affären. Men en julig sak fick jag iallafall med mig hem, nämligen 101 idéers jultidning, vilket innebär att även jag nu är innehavare till ett julmagasin, eller två egentligen för jag fick även tag i Allers julmagasin i helgen. Skall bli spännande att titta lite närmare i dom i veckan, för änsålänge har jag bara kikat lite snabbt på grund av läxa mm, men snart så:))
 
Hoppas ni har en fin onsdag!

Blogg.se och Bloglovin?

Hej!
 
Jag har sett att det är många som har börjat blogga via bloglovin och tänkte att jag också skulle göra det för att inte missa något. Jag förstår bara inte riktigt hur jag skall lägga upp bloglovin knappen på min blogg. Jag använder blogg.se. Guiderna är bara till för blogspot mm. Är det någon som vet? Tack på förhand! :)

Tävling

Åh jag är med och tävlar om en så himla fin tröja på Christmas magic! Vill ni också vara med klicka här:)

FiraJul.nu

Jag kan rekommendera att kika in på FiraJul.nu, där finns mycket mysigt att läsa om:)

Jul på Ikea och fredagsmys:)

 
Fick nyss trevliga julnyheter av mamma att Ikea hade börjat plocka fram julsakerna, iallafall i Uddevalla. Åh spännande!! Det var tydligen en helt avskilld och inplastad avdelning som inte fick beträdas förrän på fredag och gissa vem som skall till Uddevallatrakterna då ändå?!:)
 
Vad händer annars här hos mig denna fredagskväll? Jo, jag sitter här i soffan och kikar julbloggar, tänt värmeljus och smyglyssnar på julmusik. Snart kommer min pojkvän hem från träningen och då skall vi äta något mysigt och se på film. Han har även fått uppdraget att köpa någon jultidning till mig på vägen hem, så vi får se vad det blir. Ser fram emot att kika i den i helgen och känna julkänslorna spira:)) 
 
Vår julgran förra året:)
 
Trevlig fredagskväll på er alla!
 

RSS 2.0